Jednoduchý recept

Obalovaná čekanka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 49157

Ingredience

30 g Mouka pšeničná hladká T 650
400 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 g Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 999 kcal
Kilojoule 4 178kJ
4% Sacharidy 15 g
138% Tuky 103 g
9% Sodík 185 mg
11% Bílkoviny 6 g

Obalovaná čekanka postup přípravy receptu:

1

Čekanku omyjeme, odstraníme zevní listy a puky rozpůlíme. Vejce rozšleháme v hlubokém talíři.

2

Poloviny čekanky obalíme nejprve v hladké mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.

3

Obalenou čekanku osmažíme do zezlátnutí v rozpáleném oleji, osolíme, opepříme a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept