Jednoduchý recept

Čekanka se slaninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49158

Ingredience

30 ml Balsamico ocet
15 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
400 g Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 717kJ
2% Sacharidy 6 g
20% Tuky 15 g
14% Sodík 270 mg
7% Bílkoviny 4 g

Čekanka se slaninou postup přípravy receptu:

1

Čekanku rozebereme na jednotlivé listy, omyjeme a natrháme na hrubší kusy. Slaninu pokrájíme na drobné kostičky.

2

Olej rozpálíme a osmahneme na něm dozlatova pokrájenou slaninu. Kousky čekanky upravíme na talíře, přelijeme olejem se slaninou, octem, osolíme, opepříme a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept