Jednoduchý recept

Džem z rybízu a třešní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 49165

Ingredience

1 kg Cukr krystal
1,5 l Rybíz červený
500 g Třešně

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 358kJ
23% Sacharidy 83 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 4 mg
3% Bílkoviny 2 g

Džem z rybízu a třešní postup přípravy receptu:

1

Rybíz otrháme, odstraníme stopky, propláchneme a prolisujeme. Dáme do pánve a vaříme do zhoustnutí. Přisypeme cukr a znovu krátce povaříme.

2

Poté přisypeme omyté, vypeckované třešně a za stálého míchání dál vaříme, až směs zrosolovatí.

3

Po vychladnutí džem rozdělíme do čistých skleniček, důkladně uzavřeme a uložíme na temném a suchém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept