Jednoduchý recept

Hřiby na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49173

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
8 ks Houby čerstvé
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 010kJ
1% Sacharidy 4 g
34% Tuky 25 g
3% Sodík 66 mg
4% Bílkoviny 2 g

Hřiby na grilu postup přípravy receptu:

1

Hřiby omyjeme a očistíme, rozdělíme na kloboučky a nohy. Nohy rozkrojíme na poloviny. Olej smícháme s citronovou šťávou. Česnek oloupeme a prolisujeme do oleje. Petržel pokrájíme na drobné kousky a přidáme taktéž do marinády, tu na závěr osolíme a opepříme.

2

Kousky hub naložíme do marinády a necháme 30 minut odležet, občas otočíme.

3

Takto připravené houby grilujeme pod rozpáleným grilem po dobu pěti minut z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept