Jednohubky s bylinkovým sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jednohubky s bylinkovým sýrem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 49183 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
8 g | Kopr čerstvý |
1 balení | Krekry slané |
10 g | Olivy černé |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Pepř černý mletý |
10 ml | Smetana 33% (šlehačka) |
1 špetka | Sůl |
350 g | Sýr Lučina - termizovaný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 347,9mg |
---|---|
Cholesterol | 1,8mg |
Draslík | 11,6mg |
Vláknina | 214,4mg |
Vitamín A | 120,5mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kopr čerstvý, Krekry slané, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olivy černé, Pepř černý mletý, Smetana 33% (šlehačka), Sýr Lučina - termizovaný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jednohubky s bylinkovým sýrem postup přípravy receptu:
1 | Sýr utřeme se smetanou, přimícháme pokrájený kopr, papriku a kmín. Podle chuti osolíme a opepříme. Umícháme v hladký krém, kterým namažeme krekry. |
2 | Nakonec ozdobíme vypeckovanými černými olivami a podáváme. |