Recept

Polévka z chřestu a hrášku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49189

Ingredience

70 g Brambory
800 g Chřest bílý
100 g Hrachové lusky
8 g Kerblík
10 ml Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 ml Vývar drůbeží
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 619kJ
8% Sacharidy 29 g
10% Tuky 7 g
35% Sodík 703 mg
19% Bílkoviny 11 g

Polévka z chřestu a hrášku postup přípravy receptu:

1

Brambory a šalotku oloupeme a pokrájíme na kostičky. Hrachové lusky omyjeme. Chřest zbavíme dřevnatých částí a pokrájíme na menší kusy. Kerblík omyjeme a nasekáme na drobné kousky,

2

Olej rozpálíme přidáme šalotku, krátce osmažíme. Poté přidáme brambory a chřest, zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Vaříme 15 minut. Přisypeme lusky a necháme prohřát. Polévku osolíme a opepříme, servírujeme posypanou sekaným kerblíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept