Jednoduchý recept

Polévka kedlubnová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4919

Ingredience

2 ks Kedlubna
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
1,5 ks Polévkové kostky Vitana

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 102 kcal
Kilojoule 427kJ
1% Sacharidy 5 g
11% Tuky 9 g
3% Sodík 50 mg
3% Bílkoviny 2 g

Polévka kedlubnová postup přípravy receptu:

1

Na nudličky nakrájíme kedlubny a podusíme je na másle.

2

Zaprášíme hladkou moukou, aby se utvořila jíška a zalijeme studenou vodou.

3

Přidáme masox a 20 minut vaříme, než kedlubny změknou.

4

Poté rozmixujeme, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept