Recept

Kanic s houbovou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 49206
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cibule
10 g Houby sušené
1400 g Kanic obecný
100 g Krevety tygří - loupané
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
20 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí
250 ml Víno bílé
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 072kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
24% Sodík 472 mg
137% Bílkoviny 77 g

Kanic s houbovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Houby spaříme vroucí vodou a necháme máčet 15 minut, poté nakrájíme na drobné kousky. Krevety uvaříme ve vroucí vodě doměkka. Poté slijeme, přimícháme k houbám, přidáme tymián, muškátový oříšek, vejce a strouhanku. Směs rozmixujeme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka, přendáme do zapékací mísy.

2

Rybu - kanice omyjeme, osolíme a naplníme připravenou nádivkou. Poté přendáme na zapékací mísu s cibulí, posypeme nakrájeným máslem, podlijeme vínem a dáme péct při 180°C na 45 minut. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept