Recept

Česneková omáčka s treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 49208
Kategorie: Maso

Ingredience

6 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 g Treska sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 391kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
12% Sodík 242 mg
83% Bílkoviny 46 g

Česneková omáčka s treskou postup přípravy receptu:

1

Rybu namočíme do studené vody na 24 hodin, vodu několikrát slijeme a vyměníme za novou. Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Chilli papričku pokrájíme na nudličky.

2

Olej rozpálíme a necháme na něm dozlatova osmahnout pokrájený česnek a chilli papričku, které poté vyjmeme z pánve a na olej dáme kousky ryby. Tu na mírném plameni dusíme do změknutí. Hotovou rybu servírujeme přelitou omáčkou ze smažení, posypanou česnekem a paprikou. Dochutíme solí a pepřem dle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept