Jednoduchý recept

Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49216

Ingredience

4 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
2 kávová lžička Hořčice
4 polévková lžíce Kaviár
6 g Kopr čerstvý
30 g Máslo čerstvé
200 g Pstruh uzený
20 g Sýr Lučina - termizovaný
20 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 614kJ
8% Sacharidy 30 g
22% Tuky 16 g
38% Sodík 766 mg
49% Bílkoviny 28 g

Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem postup přípravy receptu:

1

Chléb namažeme máslem. Kopr omyjeme a nasekáme najemno, pár snítek si schováme na ozdobu. Sýr utřeme s hořčicí, smetanou, přimícháme kopr.

2

Plátky chleba s máslem obložíme plátky uzeného pstruha, ty potřeme sýrovou směsí, ozdobíme kaviárem a snítkou kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept