Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 49216 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
4 krajíc | Chléb celozrnný pšeničný |
2 kávová lžička | Hořčice |
4 polévková lžíce | Kaviár |
6 g | Kopr čerstvý |
30 g | Máslo čerstvé |
200 g | Pstruh uzený |
20 g | Sýr Lučina - termizovaný |
20 ml | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 29g |
---|---|
Cholesterol | 222,5mg |
Draslík | 445,2mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 420,2mg |
Vitamín B6 | 1,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,3mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb celozrnný pšeničný, Kaviár, Kopr čerstvý, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Máslo čerstvé, Pstruh uzený, Sýr Lučina - termizovaný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem postup přípravy receptu:
1 | Chléb namažeme máslem. Kopr omyjeme a nasekáme najemno, pár snítek si schováme na ozdobu. Sýr utřeme s hořčicí, smetanou, přimícháme kopr. |
2 | Plátky chleba s máslem obložíme plátky uzeného pstruha, ty potřeme sýrovou směsí, ozdobíme kaviárem a snítkou kopru. |