Recept

Tagliatelle s pancettou a dýní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 49227
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kg Dýně
20 ml Olej olivový
30 g Oříšky piniové
1 špetka Provensálské koření
150 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
50 g Sýr Parmezán
350 g Tagliatelle
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 708 kcal
Kilojoule 2 961kJ
23% Sacharidy 84 g
43% Tuky 32 g
29% Sodík 580 mg
43% Bílkoviny 24 g

Tagliatelle s pancettou a dýní postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu vymažeme olejem, přidáme na kostky nakrájenou dýni, na plátky pokrájenou cibuli a slaninu. Lehce ochutíme provensálským kořením a dáme do trouby a pečeme na 230°C 15 minut.

2

Mezitím si v horké osolené vodě uvaříme dle návodu tagliatelle. Do zapékací mísy přidáme piniové oříšky, prolisovaný česnek a pečeme další tři minuty. Zapečenou směs smícháme s těstovinami, pořádně promícháme, posypeme strouhaným sýrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept