Jednoduchý recept

Maso s povidly

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4923
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
3 ks Cibule
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Povidla švestková
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
750 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 434kJ
3% Sacharidy 11 g
30% Tuky 22 g
0% Sodík 2 mg
41% Bílkoviny 23 g

Maso s povidly postup přípravy receptu:

1

Na kousky nakrájíme maso, oloupeme a nakrájíme cibuli a i s masem vložíme do pekáče.

2

Podlijeme vodou, přidáme protlak, prolisovaný česnek a doměkka pečeme v troubě.

3

Maso poté vyjmeme, šťávu přelijeme do hrnce, zaprášíme moukou, přidáme povidla a je-li třeba vodu.

4

10 minut povaříme, poté přecedíme.

Poznámka

Maso podáváme s rýží a omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept