Recept

Maso z býka na víně a česneku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 49255
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
4 stroužek Česnek
180 g Cibule
1000 g Hovězí maso přední
750 ml Hovězí vývar základní
3 ks Hřebíček
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
180 g Mrkev kořen
50 ml Olej olivový
80 g Paprika červená
6 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Rajčata
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
500 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 003kJ
6% Sacharidy 23 g
180% Tuky 135 g
39% Sodík 782 mg
105% Bílkoviny 59 g

Maso z býka na víně a česneku postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na hrubší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Zeleninu očistíme, mrkve pokrájíme na plátky, rajčata oloupeme a rozčtvrtíme, celer pokrájíme na kostičky, stejně jako papriku. Pažitku omyjeme a nasekáme nadrobno.

2

Olej rozpálíme, přidáme cibuli, česnek a necháme zesklovatět, poté přidáme maso a opékáme do zezlátnutí. Přidáme zeleninu a koření. Osolíme, opepříme, krátce osmahneme a poprášíme moukou. Poté přilijeme víno a vývar a necháme zvolna vařit 120 minut.

3

Hotový pokrm ochutíme skořicí a posypeme sekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept