Jednoduchý recept

Rychlé Boloňské špagety

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 49265
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso mleté
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
450 g Passata (drcená rajčata)
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
400 g Špagety
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 709 kcal
Kilojoule 2 968kJ
25% Sacharidy 90 g
134% Tuky 101 g
25% Sodík 496 mg
83% Bílkoviny 47 g

Rychlé Boloňské špagety postup přípravy receptu:

1

Ve woku rozpálíme olej a při vysoké teplotě tři minuty smažíme rozdrobené mleté maso. Za stálého míchání postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celer. Následně do směsi prolisujeme česnek a přidáme pokrájená rajčata a passatu. Přichutíme oreganem, solí, pepřem a 15 minut za občasného míchání ohříváme.

2

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Omáčku dochutíme kořením, smícháme s těstovinami, posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept