Jednoduchý recept

Kančí medailonky s jahodovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49271

Ingredience

30 g Cukr krupice
100 ml Džus pomerančový
200 ml Hovězí vývar základní
200 g Jahody zahradní
600 g Kančí pečeně
30 ml Marmeláda jahodová
80 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
30 ml Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Skořice mletá
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 303kJ
6% Sacharidy 20 g
42% Tuky 31 g
14% Sodík 282 mg
79% Bílkoviny 44 g

Kančí medailonky s jahodovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na medailonky, osolíme a opepříme. Jahody omyjeme a rozpůlíme.

2

Zavařeninu smícháme s octem, smetanou, skořicí, cukrem a pomerančovou šťávou. Dáme vařit do zredukování poloviny tekutiny. Poté přilijeme vývar, přidáme zelený pepř a opět vaříme do vypaření poloviny tekutiny. Vsypeme jahody, krátce povaříme a odstavíme z plotny.

3

Máslo rozpálíme a maso na něm opečeme z obou stran. Pečeme cca 3 minuty z každé strany. Poté servírujeme s omáčkou z jahod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept