Zdravý recept

Těstoviny s rajčaty a ančovičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 49284
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Ančovičky konzervované
2 stroužek Česnek
1 špetka Chilli paprička
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Farfalle
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 825kJ
18% Sacharidy 67 g
8% Tuky 6 g
103% Sodík 2 g
46% Bílkoviny 26 g

Těstoviny s rajčaty a ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Farfalle uvaříme dle návodu na obalu.

2

Mezitím v pánvi rozpálíme olej a cca dvě minuty na něm smažíme plátky ančoviček. Postupně začneme přidávat rozpůlená rajčata a do pánve ještě prolisujeme česnek.

3

Dochutíme pepřem, solí a drceným chilli. Pět minut za občasného míchání smažíme na pánvi. Vše pak smícháme s uvařenými těstovinami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept