Recept

Králík v čokoládové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 49286
Kategorie: Maso

Ingredience

1 g Bobkový list
2 stroužek Česnek
40 g Čokoláda hořká
1500 g Divoký králík
4 ks Hřebíček
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Mrkev kořen
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Šalotka
2 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
500 ml Víno bílé
60 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 750 kcal
Kilojoule 3 139kJ
7% Sacharidy 27 g
121% Tuky 91 g
13% Sodík 264 mg
151% Bílkoviny 85 g

Králík v čokoládové omáčce postup přípravy receptu:

1

Maso naporcujeme, omyjeme, osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme a pokrájíme na menší nudličky, šalotku a česnek nakrájíme najemno. Čokoládu nastrouháme.

2

Olej rozpálíme, maso na něm opečeme ze všech stran, poté přisypeme zeleninu a vše poprášíme moukou a podlijeme vínem. Přisypeme veškeré koření a zvolna vaříme 45 minut. Dle potřeby přiléváme vodu.

3

Měkké maso vyjmeme z omáčky, vsypeme strouhanou čokoládu a necháme rozpustit. Poté ihned vrátíme do omáčky maso a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept