Jednoduchý recept

Omáčka s pancettou a balsamicem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 49287
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 polévková lžíce Ocet ze šampaňského - Balsamic
1 polévková lžíce Olej olivový
150 g Pancetta
250 g Rukola
2 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Linguine
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 190kJ
18% Sacharidy 66 g
28% Tuky 21 g
42% Sodík 850 mg
32% Bílkoviny 18 g

Omáčka s pancettou a balsamicem postup přípravy receptu:

1

Linguine vaříme dle návodu na obalu. 100ml vody, ve které se těstoviny vařily, dáme při zcezení stranou.

2

Na pávni rozehřejeme olej a osmahneme na něm na proužky nakrájenou slaninu. Přidáme ocet, vodu z těstovin a pokrájenou rukolu. Smícháme s těstovinami, posypeme sýrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept