Recept

Plátky tresky zapečené s klobásou chorizo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 49303

Ingredience

80 g Bazalka
4 kávová lžička Citronová šťáva
120 g Klobása Chorizo
4 polévková lžíce Martini extra dry
4 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
8 ks Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
720 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 515kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 19 g
21% Sodík 419 mg
72% Bílkoviny 40 g

Plátky tresky zapečené s klobásou chorizo postup přípravy receptu:

1

Cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky, klobásu chorizo na plátky, z bazalky otrháme listy.

2

Do čtyř zapékacích misek nakapeme trochu oleje, do každé dáme plátek tresky, čtvrtinu nakrájených rajčat, koleček klobásy, suchého martini a zbývajícího oleje. Osolíme, opepříme a navrch položíme 2 lístky bazalky. Nádoby uzavřeme alobalem a dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme 10-20 minut, podle tloušťky plátků ryby.

3

Z nádob odstraníme alobal, ryby pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept