Recept

Lasagne s tuňákem a špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 49309
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

250 g Lasagne
80 ml Mléko polotučné
50 g Olivy černé
450 g Protlak rajčatový
250 g Ricotta
250 g Špenát listový čerstvý
100 g Sýr Parmezán
400 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 697 kcal
Kilojoule 2 914kJ
21% Sacharidy 77 g
26% Tuky 20 g
30% Sodík 599 mg
86% Bílkoviny 49 g

Lasagne s tuňákem a špenátem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny připravíme dle návodu na obalu. Mezitím rozebereme tuňáka na kousíčky a smícháme s protlakem v pánvi. Za stálého míchání přidáváme špenát, olivy a pepř. Pět minut ještě dusíme a pak dáme stranou.

2

Vymažeme zapékací mísu a nalijeme do ní třetinu tuňákové směsi. Vrstvu zakryjeme lasagní a další vytvoříme opět z tuňáka. Takto pokračujeme, dokud nezaplníme celou mísu.

3

Stranou ještě smícháme strouhaný sýr, mléko a vejce. Touto směsí celou mísu zalijeme. Už jen stačí vše dát do trouby předehřáté na 200 °C a péct 30 minut.

Poznámka

Tuňáka můžeme popřípadě zaměnit libovolnou mořskou rybou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept