Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Baskické fazole 5 1
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 4 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 49311
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Fazolové lusky zelené
30 ml Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
70 g Slanina vepřová
7 g Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 885kJ
4% Sacharidy 15 g
21% Tuky 16 g
46% Sodík 910 mg
9% Bílkoviny 5 g

Baskické fazole postup přípravy receptu:

1

Na velké pánvi rozpálíme olej a osmažíme slaninu nakrájenou na kostičky, na výpek vložíme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nasekaný česnek a ještě pár minut opékáme. Fazolové lusky zbavíme stopek a přidáme na pánev, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a necháme 5 minut dusit. Nakonec do pánve vyklopíme sterilovaná rajčata, promícháme a zakryté dusíme 8 minut, dokud nejsou lusky měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept