Recept

Gorgonzolový krém s hruškou a salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 49316
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Avokádo
1 ks Čekanka
60 g Cibule
1 ks Citrony
20 g Čočka klíčky
2 ks Hrušky
40 ml Ořechový olej
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Salát hlávkový
150 g Salát Lollo Biondo
1 špetka Sůl
100 g Sýr Gorgonzola
20 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 405kJ
6% Sacharidy 20 g
26% Tuky 20 g
23% Sodík 459 mg
17% Bílkoviny 10 g

Gorgonzolový krém s hruškou a salátem postup přípravy receptu:

1

Saláty a čekanku omyjeme, na nahrubo natrháme na kousky. Avokádo oloupeme a dužinu pokrájíme na kostičky. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, olejem. Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Hrušky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme jádřinců.

2

Salát smícháme s avokádem, výhonky a cibulí, přelijeme zálivkou. Sýr rozmačkáme se zakysanou smetanou a opepříme. Cukrářský sáček naplníme sýrovou směsí. Salát rozdělíme na talíře, navrch dáme půl hrušky, na kterou nastříkáme ozdobně sýrovou směs.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept