Recept

Telecí jazyk s ořechovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 49323
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
3 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
180 g Cibule
40 ml Olej olivový
100 g Ořechy vlašské
1 g Pepř černý celý
120 g Rajčata
2 ks Telecí jazyk
2 špetka Tymián čerstvý
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 662kJ
5% Sacharidy 16 g
53% Tuky 40 g
11% Sodík 211 mg
85% Bílkoviny 48 g

Telecí jazyk s ořechovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Jazyky nakrájíme na plátky a přendáme do hrnce. Přidáme stroužek česneku, jednu cibuli a tymián, zalijeme teplou vodou a dáme vařit na 45 minut. Uvařené jazyky opláchneme studenou vodou a oloupeme. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme. Rajčata nakrájíme na kostičky.

2

Olej rozpálíme přidáme zbytek česneku a cibule, nakrájená rajčata, ořechy a chilli. Zalijeme vínem, osolíme a necháme 15 minut vařit. Do hotové omáčky vrátíme jazyky a povaříme ještě 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept