Recept

Drůbeží játra a srdíčka s mandlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 49324
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

4 stroužek Česnek
300 g Játra drůbeží
300 g Kuřecí srdíčka
30 g Mandle plátky
40 ml Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 596kJ
2% Sacharidy 7 g
32% Tuky 24 g
11% Sodík 221 mg
49% Bílkoviny 28 g

Drůbeží játra a srdíčka s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Vnitřnosti omyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Mandle opražíme nasucho. Česnek oloupeme a pokrájíme najemno.

2

Olej rozpálíme, vnitřnosti na něm osmahneme, přidáme česnek, petržel a mandle. Podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept