Jednoduchý recept

Srnčí směs na grilu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49326

Ingredience

200 g Játra srnčí
100 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 plátek Slanina vepřová
4 ks Srnčí kotlety
2 ks Srnčí ledviny
200 g Srnčí maso
1 špetka Sůl
50 ml Víno červené
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 616kJ
7% Sacharidy 24 g
69% Tuky 52 g
5% Sodík 105 mg
29% Bílkoviny 16 g

Srnčí směs na grilu postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Medailonky ovážeme slaninou a připevníme jehlami.

2

Lžíci oleje rozpálíme a šalotku na něm zpěníme, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme a necháme odpařit tekutiny. Poté necháme vychladnout a smícháme s máslem, opepříme.

3

Zdobícím sáčkem nastříkáme ze směsi ozdobné růžičky na talíře a dáme do chladničky.

4

Veškeré maso osolílme a opepříme a grilujeme na grilovací pánvi s rozpáleným olejem.

5

Servírujeme na talířích s šalotkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept