Recept

Treska s fazolovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 49351

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
300 g Fazole bílé v rajské omáčce
600 g Filé z aljašské tresky
40 ml Kečup
20 g Mouka polohrubá
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej olivový
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
8 g Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 083kJ
12% Sacharidy 43 g
24% Tuky 18 g
43% Sodík 867 mg
64% Bílkoviny 36 g

Treska s fazolovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Porce tresky pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Uleželou rybu osušíme papírovou utěrkou, obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném olivovém oleji asi 7 minut z každé strany. Přendáme na tác a uchováme v teple. Do výpeku na pánvi nalijeme víno, fazole s rajskou omáčkou, protlak a zahříváme, nevaříme. Nakonec přidáme smetanu smíchanou s moukou, omáčku krátce povaříme do zhoustnutí a použijeme na přelití opečené ryby.

Poznámka

Treska se musí nechat hodinu uležet v chladnu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept