Jednoduchý recept

Čokoládová poleva na dezerty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 3 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 49364

Ingredience

1 kávová lžička Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Sirup Golden
150 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 531kJ
4% Sacharidy 15 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 18 mg
2% Bílkoviny 1 g

Čokoládová poleva na dezerty postup přípravy receptu:

1

Do velkého kastrolu si nalijeme vodu a připravíme tak vodní lázeň pro menší kastrůlek, ve kterém budeme polevu připravovat. Do kastrůlku dáme máslo, přidáme k němu sirup a nalámeme čokoládu. Na mírném ohni za stálého míchání zahříváme, dokud poleva nezměkne. Ihned podáváme na libovolný dezert.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept