Švestková poleva na zmrzliny - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Švestková poleva na zmrzliny
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 49366 |
Kategorie: | Krémy, polevy |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 331kJ
4% Sacharidy 15 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
1% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 15g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 149,6mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 29,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Med včelí, Pomeranče, Švestky mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Víno portské mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Švestková poleva na zmrzliny postup přípravy receptu:
1 | Do mixéru vložíme vypeckované švestky, vymačkanou šťávu z pomeranče, med a portské víno. Všechno rozmixujeme dohladka a můžeme podávat. |