Recept

Lehký těstovinový salát s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 49375

Ingredience

100 g Fazolové lusky zelené
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 kávová lžička Med včelí
1 ks Mrkev kořen
60 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový extra panenský
50 g Olivy zelené
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
200 g Tuňák obecný
250 g Těstoviny konzumní
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 336kJ
15% Sacharidy 54 g
152% Tuky 114 g
15% Sodík 302 mg
39% Bílkoviny 22 g

Lehký těstovinový salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu. Vejce uvaříme natvrdo. V misce smícháme olej, ocet, hořčici a med. Dochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem.

2

Do zálivky přidáme tuňáka, olivy, lusky fazolek, nadrobno nakrájenou mrkev a rozpůlená rajčátka. Přidáme hotové těstoviny, pokrájené vejce natvrdo a pořádně zamícháme. Necháme alespoň 30 minut odležet v chladničce a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept