Recept

Tatarský biftek Parisien

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 49409
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

5 g Chilli koření mleté
150 g Cibule
120 g Hořčice Dijonská
1800 g Hovězí maso zadní
150 g Kapary
70 g Majonéza
400 g Okurky nakládané
12 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
90 ml Smetana 33% (šlehačka)
4 polévková lžíce Sůl
120 g Vaječný žloutek slepičí
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 750kJ
3% Sacharidy 12 g
29% Tuky 22 g
70% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Tatarský biftek Parisien postup přípravy receptu:

1

Na malé kostičky pokrájíme sterilované okurky, cibuli, kapary a oloupané syrové žampiony.

2

Očištěné hovězí maso nakrájíme na kostky a dvakrát nahrubo umeleme na mlýnku. Mleté maso vložíme do vychlazené nerezové mísy, přidáme kostičky sterilovaných okurek, cibule, kaparů a žampionů, dále žloutky, majonézu, dijonskou hořčici a šlehačku. Pak přisypeme sůl, pepř, chilli koření, mletou papriku a vše rychle, jen jednou promícháme.

Poznámka

Servírujeme čerstvé s opečenými toasty nebo smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept