Recept

Pečené briošky s broskví

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 49435

Ingredience

40 ml Brandy
4 ks Briošky máslové
1 polévková lžíce Cukr krupice
4 polévková lžíce Cukr třtinový
400 g Kompot broskvový
8 polévková lžíce Marmeláda malinová
25 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 964kJ
23% Sacharidy 84 g
14% Tuky 11 g
14% Sodík 281 mg
10% Bílkoviny 6 g

Pečené briošky s broskví postup přípravy receptu:

1

Brioškám odkrojíme kůrku a upravíme tvar na velikost poloviny broskve, popřípadě může být brioška o malinko širší. Potřeme malinovou marmeládou. Díru po pecce v broskvi vyplníme třtinovým cukrem a řezem dolů dáme broskve na briošky.

2

Všechny dezerty ještě posypeme cukrem a na vrch každé broskve položíme plátek másla, který se nám v troubě rozteče.

3

Troubu rozehřejeme na 240 °C a dezerty pečeme 5 minut. Mezitím si smícháme šťávu z broskví spolu s brandy a tímto sirupem dezerty po vyndání přelijeme. Ještě teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept