Jednoduchý recept

Povidla z čerstvých rynglí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 49446

Ingredience

300 g Cukr krystal
2 kg Ryngle

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 440kJ
19% Sacharidy 69 g
9% Tuky 7 g
9% Sodík 187 mg
0% Bílkoviny 0 g

Povidla z čerstvých rynglí postup přípravy receptu:

1

Použijeme zralé až přezrálé ryngle. Důkladně je omyjeme, odstraníme stopky, vypeckujeme a vložíme do hrnce. Povaříme do zhoustnutí.

2

Poté přisypeme cukr a dál vaříme, až jsou povidla zcela hustá. Horká rozdělíme do čistých sklenic, po vychladnutí uzavřeme a uložíme na temném a suchém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept