Jednoduchý recept

Pilaf z hovězího masa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 49465

Ingredience

1 špetka Chilli paprička
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso mleté
1 kávová lžička Kari koření
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže Basmati
1 špetka Sůl
700 ml Vývar z hovězích kostí
1 kávová lžička Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
7% Sacharidy 26 g
31% Tuky 23 g
37% Sodík 739 mg
54% Bílkoviny 31 g

Pilaf z hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Rýži vaříme dle návodu na obalu výrobku.

2

Ve woku rozpálíme olej a na plátky nakrájenou cibuli lehce osmažíme spolu s prolisovaným česnekem. Přidáme zázvor, mleté maso, které co nejvíce rozdrobíme, a 300ml vývaru.

3

Jakmile přestane být maso syrové, přidáme uvařenou rýži, promícháme a přidáme zbytek vývaru. Vaříme dvě minuty a směs ochutíme kari kořením, chilli, solí a pepřem. Za občasného míchání vaříme, dokud se témeř všechna tekutina nevyvaří. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept