Chlebíčky s čedarovým krémem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chlebíčky s čedarovým krémem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | vasek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 49470 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
50 g | Máslo čerstvé |
2 g | Pepř černý mletý |
200 ml | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
200 g | Sýr Čedar |
240 g | Veka chlebíčková krájená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 964,1mg |
---|---|
Cholesterol | 67,5mg |
Draslík | 55,3mg |
Vláknina | 265,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 24,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sýr Čedar mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Pivo světlé 10% 3,9% obj., Veka chlebíčková krájená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chlebíčky s čedarovým krémem postup přípravy receptu:
1 | Plátky veky opečeme nasucho v troubě nebo v topinkovači, čedar nakrájíme na malé kousky. |
2 | V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme čedar, přilijeme pivo a za stálého míchání vaříme, až se sýr úplně roztaví a vznikne hustý sýrový krém. Podle chuti opepříme, krémem namažeme opečené plátky veky a krátce zapečeme v troubě nebo pod grilem. |
3 | Chlebíčky upravíme na talířky a ještě teplé podáváme. |