Jednoduchý recept

Chlebíčky s čedarovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 49470
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Sýr Čedar
240 g Veka chlebíčková krájená

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 997kJ
9% Sacharidy 33 g
40% Tuky 30 g
16% Sodík 311 mg
32% Bílkoviny 18 g

Chlebíčky s čedarovým krémem postup přípravy receptu:

1

Plátky veky opečeme nasucho v troubě nebo v topinkovači, čedar nakrájíme na malé kousky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme čedar, přilijeme pivo a za stálého míchání vaříme, až se sýr úplně roztaví a vznikne hustý sýrový krém. Podle chuti opepříme, krémem namažeme opečené plátky veky a krátce zapečeme v troubě nebo pod grilem.

3

Chlebíčky upravíme na talířky a ještě teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept