Zdravý recept

Švestky sterilované ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 49487

Ingredience

1,5 kg Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 69 kcal
Kilojoule 289kJ
5% Sacharidy 17 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
2% Bílkoviny 1 g

Švestky sterilované ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Použijeme zralé, ale tvrdé švestky. Důkladně je omyjeme, otrháme stopky a celé i s peckami je rozdělíme do čistých sklenic. Zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 85 °C sterilujeme po dobu 30 minut.

2

Po vychladutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Poznámka

Sterilovat můžeme také po dobu 10 minut od bodu varu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept