Jednoduchý recept

Povidla z čerstvých švestek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 49494

Ingredience

300 g Cukr krystal
2 kg Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 726kJ
12% Sacharidy 44 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
2% Bílkoviny 1 g

Povidla z čerstvých švestek postup přípravy receptu:

1

Zralé švestky důkladně omyjeme, odstraníme stopky a vypeckujeme. Nasypeme do kastrolu a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Poté přisypeme cukr a znovu společně povaříme.

2

Hustá povidla ihned rozdělíme do čistých skleniček, po vychladnutí zavíčkujeme a uložíme na temném a suchém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept