Jednoduchý recept

Domácí rýžový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 49496

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1,5 kávová lžička Droždí
435 g Mouka bezlepková
1,5 polévková lžíce Olej slunečnicový
50 g Rýže Basmati
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 872kJ
27% Sacharidy 96 g
5% Tuky 4 g
16% Sodík 320 mg
9% Bílkoviny 5 g

Domácí rýžový chléb postup přípravy receptu:

1

Rýži klasicky uvaříme ve vodě.

2

Poté uvařenou rýži, olej, 310 ml vody, mouku, sůl, cukr a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.

3

Po upečení necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept