Jednoduchý recept

Domácí bezlepkový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 49500

Ingredience

1 ks Brambory
2 kávová lžička Droždí sušené
0,5 kávová lžička Kmín drcený
320 g Mouka bezlepková
1 kávová lžička Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 102kJ
16% Sacharidy 56 g
3% Tuky 3 g
8% Sodík 162 mg
6% Bílkoviny 4 g

Domácí bezlepkový chléb postup přípravy receptu:

1

Bramboru si klasicky uvaříme ve vodě a poté ji najemno nastrouháme. Do domácí pekárny dáme 240 ml vody, olej, ocet, nastrouhanou uvařenou bramboru, sůl, kmín, mouku a droždí a zapneme Základní program.

2

Po upečení necháme chléb vychladnout a poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept