Recept

Fenyklový salát s pomerančem a roketou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 49507
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 570kJ
4% Sacharidy 13 g
12% Tuky 9 g
31% Sodík 612 mg
4% Bílkoviny 2 g

Fenyklový salát s pomerančem a roketou postup přípravy receptu:

1

Z pomeranče oloupeme několik tenkých proužků kůry, které povaříme pár minut ve vroucí vodě, vyjmeme a necháme okapat. Pomeranče oloupeme, zbavíme pecek a bílé slupky a nakrájíme na kolečka. Fenykl podélně rozpůlíme a nakrájíme na co nejtenčí plátky.

2

V misce vyšleháme olej a ocet, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a důkladně promícháme. Dresinkem fenyklový salát zalijeme a necháme několik minut odstát. Smícháme s natrhanými listy rokety, posypeme černými olivami a proužky vařené pomerančové kůry.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept