Jednoduchý recept

Jehněčí nudličky s česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 49545
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
800 g Jehněčí maso
80 ml Olej olivový
80 ml Omáčka sójová
8 g Sůl
40 ml Víno bílé
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 558kJ
2% Sacharidy 6 g
59% Tuky 44 g
39% Sodík 780 mg
43% Bílkoviny 24 g

Jehněčí nudličky s česnekem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso nakrájíme na nudličky, přidáme 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci oleje, víno, špetku soli, dobře promícháme, zakryjeme a necháme 30 minut uležet.

2

Na pánvi rozpálíme zbytek oleje, přidáme utřený česnek a marinované maso a osmahneme ze všech stran. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pak přidáme nakrájenou cibuli, 2 lžíce sójové omáčky a dusíme ještě 3 minuty. Nakonec dle chuti dosolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept