Zdravý recept

Grilovaná květová špička – Picanha

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 49550
Kategorie: Maso

Ingredience

2,5 kg Hovězí kýta
100 g Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 008kJ
0% Sacharidy 0 g
38% Tuky 29 g
204% Sodík 4 g
92% Bílkoviny 52 g

Grilovaná květová špička – Picanha postup přípravy receptu:

1

Picanha je vrchní část hovězí zadní kýty i s tukovým krytím. Připravujeme ji vcelku, nekořeněnou, jen posypanou hrubou mořskou solí.

2

Maso zprudka grilujeme na žhavém dřevěném uhlí. Pomalu s ním otáčíme. Po deseti minutách maso sundáme z ohně a okrájíme z něj tenké plátky, asi 1,5 cm silné. Hlouběji už je maso syrové.

3

Znovu osolíme a dále grilujeme. Takto postupujeme, dokud máme co okrajovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept