Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 49610

Ingredience

800 g Cukr krupice
200 g Džus mangový
200 g Kokos čerstvý
400 g Kokosové mléko
350 g Maliny
350 g Mango
10 g Máta
600 g Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 716 kcal
Kilojoule 2 995kJ
29% Sacharidy 104 g
40% Tuky 30 g
2% Sodík 38 mg
21% Bílkoviny 12 g

Quindão postup přípravy receptu:

1

Strouhaný kokos zalijeme kokosovým mlékem. Z vaječných žloutků a cukru vyšleháme hustou pěnu, do které vmícháme strouhaný kokos s kokosovým mlékem. Směs nalijeme do kónických varných formiček, dáme do vodní lázně a vložíme do trouby předehřáté na 90 °C. Při této teplotě pečeme quindão dvacet minut.

2

Mezitím připravíme mangovou omáčku. Čerstvé mango pokrájíme na kostky, zalijeme mangovým džusem, dohladka rozmixujeme a přecedíme přes jemný cedník.

3

Upečené quindão necháme vychladnout a vyklopíme z formy.

4

Dezert servírujeme přelitý mangovou omáčkou a s čerstvými malinami ozdobenými mátovými lístky.

Poznámka

Kokos na quindão musí být čerstvý. Kdybychom koupili nastrouhaný kokos, náš pokus o moučník skončí fiaskem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept