Jednoduchý recept

Žampionové noky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (11%)
ID receptu: 49628

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 012kJ
5% Sacharidy 19 g
20% Tuky 15 g
52% Sodík 1 g
15% Bílkoviny 8 g

Žampionové noky postup přípravy receptu:

1

Dušenou rýži v míse smícháme s nasekanou petrželkou a najemno nakrájenými žampiony. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový ořech a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který jemně vmícháme do rýžové hmoty.

2

Lžící namočenou do horké vody vykrajujeme noky, které vhazujeme do vroucí vody a povaříme asi 3 minuty. Vyjmeme děrovanou naběračkou a rozdělíme na jednotlivé talíře.

3

Podáváme zalité rozpuštěným máslem a posypané petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept