Recept

Zelenina dušená ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4963
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazolové lusky zelené
150 g Hrášek
1 ks Kedlubna
50 g Máslo čerstvé
3 ks Mrkev kořen
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 851kJ
6% Sacharidy 21 g
359% Tuky 269 g
11% Sodík 225 mg
8% Bílkoviny 5 g

Zelenina dušená ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Na rozehřáté máslo vložíme cibuli nakrájenou na kostky a stejně nakrájenou ostatní zeleninu. Osolíme a vše dobře promícháme.

2

Dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě a po chvíli mírně podlijeme.

3

Pokrm nezahušťujeme. Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept