Jednoduchý recept

Sýrová kolečka s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 49671
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

80 g Celer sterilovaný
2 g Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
150 g Sýr Čedar
240 g Veka chlebíčková krájená

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 383kJ
9% Sacharidy 33 g
20% Tuky 15 g
15% Sodík 299 mg
27% Bílkoviny 15 g

Sýrová kolečka s celerem postup přípravy receptu:

1

Z plátků bílé veky nebo chleba vykrojíme stejně velká kolečka, čedar nastrouháme najemno, promícháme s pivem a trochu opepříme. Sýrovou směs rovnoměrně naneseme na kolečka, navrch poklademe scezený nakládaný celer a vyskládáme na plech potažený pečícím papírem.

2

Plech vložíme do silně vyhřáté trouby a kolečka zprudka zapečeme.

3

Upečená kolečka upravíme na talířky a horká podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept