Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 4969
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

500 g Brambory
500 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Cukr krupice
50 g Droždí
1 kávová lžička Majoránka
0,1 l Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové škvarky

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 507kJ
13% Sacharidy 48 g
32% Tuky 24 g
50% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Bramborák kynutý postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory nastrouháme, přidáme k nim prolisované vařené brambory, sůl s česnekem, koření, vejce ušlehaná do pěny, kvásek z droždí, mléka a cukru a usekané škvarky.

2

Pekáček vymastíme tuhým tukem, nalijeme do něj směs a dáme kynout.

3

Vykynuté těsto pomastíme a dáme péci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept