Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (12%)
ID receptu: 49690
Kategorie: Maso

Ingredience

40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
500 g Vepřové kotlety
Na bramborák
400 g Brambory
2 stroužek Česnek
50 g Cibule
6 g Majoránka
100 ml Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 g Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
9 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 702 kcal
Kilojoule 2 937kJ
15% Sacharidy 55 g
49% Tuky 37 g
88% Sodík 2 g
67% Bílkoviny 37 g

Kotlety v bramboráku postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety nakrojíme na okrajích, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran.

2

Oloupané brambory nastrouháme na jemnějším struhadle, přidáme vejce, mouku, majoránku, sůl a pepř, najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, případně zředíme trochou mléka. Na pánvi rozpálíme sádlo a naběračkou nalijeme část těsta, položíme opečenou kotletu a zalijeme další várkou těsta. Opečeme dozlatova, obrátíme a opečeme z druhé strany. Takto zpracujeme všechno těsto a kotlety. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept