Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49709

Ingredience

2 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
2 kávová lžička Fenykl sladký - hlíza
1 kávová lžička Kmín drcený
2 kávová lžička Kokos sušený
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kg Kuře
250 ml Mléko kokosové
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 hrst Ořechy Kešu
1 kávová lžička Pískavice řecké seno
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Rýže loupaná
1 ks Skořice celá
1 kávová lžička Sůl
100 g Zázvor celý
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 878 kcal
Kilojoule 3 675kJ
9% Sacharidy 31 g
83% Tuky 63 g
20% Sodík 399 mg
92% Bílkoviny 52 g

Aurangabadské kuře postup přípravy receptu:

1

V mlýnku si rozemeleme kešu, koření, kokos a rozdrcenou rýži. Kuře pečlivě opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kousíčky. Maso smícháme s rozemletou směsí a přidáme špetku soli. Vše necháme 30 minut stranou.

2

Cibuli zbavíme slupek, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Ty následně osmahneme na oleji, dokud nezezlátnou. Poté přidáme kuřecí kousky a dalších 10 minut smažíme.

3

Zalijeme kokosovým mlékem, přidáme rajčata, zakryjeme pokličkou a necháme dusit, dokud směs nezměkne. Občas zamícháme. Ozdobíme koriandrem.

Poznámka

Vhodná příloha je vařená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept